Visie en missie - Rozenhout meubels op maat (Utrecht)
meubels, op, maat, utrecht, meubelmaker, design, bed, tafel, kast
50949
page-template-default,page,page-id-50949,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland child-child-ver-1.0.0,borderland-ver-1.9,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_inside_paspartu,grid_800,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Visie & missie 

In de visie van Rozenhout is de mens in het derde millennium vooral op zoek naar zijn basis. De toenemende digitalisering en individualisering vragen om echte producten waar mensen zich mee verbonden voelen. Mooie meubels kunnen hieraan bijdragen.

Onze missie is het maken van meubels om van te genieten. Genieten van de vorm, van de kleur, van de unieke structuur van het hout en zelfs van de geur. We combineren altijd functionaliteit met vorm. Gemak en esthetiek gaan hand in hand.

Innovatie is voor ons essentieel. Zo hebben onze tests van bestaande houtoliën geresulteerd in een eigen houtolie, waarin onder meer Cederhout en Rozenhout olie is verwerkt. Ook combineren we hout met andere materialen, zoals plexyglas, staal en epoxyharsen.

Interesse
Wilt u meer weten over meubelontwerper en meubelmaker Rozenhout of wilt u een meubel op maat laten maken, stuur dan een Email naar info@rozenhout.nl. U kunt ook bellen met Ronald (Utrecht) op 06 – 242 40 126.