Salontafel op maat - Rozenhout meubels op maat (Utrecht)
meubels, op, maat, utrecht, meubelmaker, design, bed, tafel, kast
50932
page-template,page-template-blog-standard-whole-post,page-template-blog-standard-whole-post-php,page,page-id-50932,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland child-child-ver-1.0.0,borderland-ver-1.9,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_inside_paspartu,grid_800,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Op deze pagina laten we u graag voorbeelden van onze salontafels op maat zien. Voor onze klanten maakten we onder meer salontafels van notenhout en eiken. We werken het liefst met strakke lijnen en eenvoudige vormen.

Rozenhout werkt hoofdzakelijk met massief hout dat afkomstig is uit gecontroleerde bosbouw in Europa. De bedden worden gemaakt op basis van een goedgekeurde 3D tekening.

Wilt u een notenhouten of bijvoorbeeld iepenhouten bed op maat wilt laten maken, stuur dan een Email naar info@rozenhout.nl of bel met Ronald (Utrecht) op 06 – 24 24 01 26.

 


 

 

 

Salontafel op maat door meubelmaker in Utrecht

Salontafel mixed hardwood

Deze salontafel is gemaakt van hardhout dat gebruikt is als vloer in zeecontainers. Door de verschillende kleuren krijgt de tafel een erg fraaie uitstraling. Deze tafel is leverbaar in alle maten en diverse houtsoorten.