Zwevend bed - Rozenhout meubels op maat (Utrecht)
meubels, op, maat, utrecht, meubelmaker, design, bed, tafel, kast
147
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-147,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland child-child-ver-1.0.0,borderland-ver-1.9,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_inside_paspartu,grid_800,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
  • bed op maat laten maken door meubelmaker in utrecht
  • bed op maat laten maken door meubelmaker in utrecht
  • bed op maat laten maken door meubelmaker in utrecht

Zwevend bed

Dit designbed is op maat gemaakt van superieure kwaliteit notenhout. Het bed is zwevend gemaakt en heeft een massief notenhouten achterbord, compleet met witleren hoofdbord. De nachtkastjes zijn geïntegreerd in de zijden en zijn ook van massief hout. Het afgebeelde bed meet 210 bij 180 cm.

 
De kleur van noten
Notenhout staat bekend om zijn diepe, donkere gloed, maar het meeste noten is een mengeling van lichte en donkere tinten. Het maken van een volledig donker meubelstuk vergt een zorgvuldige selectie van plankdelen. Helaas brengt de grotere hoeveelheid afval hogere kosten met zich mee. Hout blijft hoe dan ook een natuurproduct, dus houd altijd rekening met lichtere plekken.

 

Heeft u interesse in een (notenhouten) bed op maat, stuur dan een Email naar info@rozenhout.nl of bel met Ronald (Utrecht) op 06 – 242 40 126. De fotografie op deze pagina is verzorgd door Studio Soest.

Datum:

maart 4, 2015

Rubriek

bed op maat utrecht