Zwevende noot - Rozenhout meubels op maat (Utrecht)
meubels, op, maat, utrecht, meubelmaker, design, bed, tafel, kast
50906
post-template-default,single,single-post,postid-50906,single-format-standard,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland child-child-ver-1.0.0,borderland-ver-1.9,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_inside_paspartu,grid_800,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 
bed op maat laten maken door meubelmaker in utrecht

Zwevende noot

Dit designbed is op maat gemaakt van superieure kwaliteit notenhout. Het bed is zwevend gemaakt en heeft een massief notenhouten achterbord, compleet met witleren hoofdbord. De nachtkastjes zijn geintegreerd in de zijden en zijn ook van massief hout. Vooral het achterbord van drie meter breed was, gezien de beperkte beschikbaarheid van lange plankdelen, een uitdaging. Het afgebeelde bed meet 210 bij 180 cm.

 

De kleur van noten
Notenhout staat bekend om zijn diepe, donkere gloed, maar het meeste noten is een mengeling van lichte en donkere tinten. Het maken van een volledig donker meubelstuk vergt een zorgvuldige selectie van plankdelen. Helaas brengt de grotere hoeveelheid afval hogere kosten met zich mee. Hout blijft hoe dan ook een natuurproduct, dus houd altijd rekening met lichtere plekken.

 

Heeft u interesse in een (notenhouten) bed op maat, stuur dan een Email naar info@rozenhout.nl of bel met Ronald (Utrecht) op 06 – 242 40 126. De fotografie op deze pagina is verzorgd door Studio Soest.

 

 

 


 

 

Kernwoorden:
rozenhout