Kast op maat - Rozenhout meubels op maat (Utrecht)
meubels, op, maat, utrecht, meubelmaker, design, bed, tafel, kast
50910
page-template,page-template-blog-standard-whole-post,page-template-blog-standard-whole-post-php,page,page-id-50910,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland child-child-ver-1.0.0,borderland-ver-1.9,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_inside_paspartu,grid_800,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Op deze pagina laten we u voorbeelden van onze kasten op maat zien. Voor onze klanten maakten we onder meer wandkasten, boekenplanken en tv-meubels. We werken vooral met unieke, massief houten plankdelen (stamhout).

Rozenhout werkt voor de opbergmeubels hoofdzakelijk met massief hout dat afkomstig is uit gecontroleerde bosbouw in Europa. De bedden worden gemaakt op basis van een goedgekeurde 3D tekening.

Wilt u een notenhouten of bijvoorbeeld iepenhouten bed op maat wilt laten maken, stuur dan een Email naar info@rozenhout.nl of bel met Ronald (Utrecht) op 06 – 24 24 01 26.

 


 

 

 

TV-MEUBEL (tv-kast) op maat laten maken, zwevend van massief hout, door meubelmaker rozenhout uit Utrecht

Tv-meubel

Dit tv-meubel is op maat ontworpen voor een klant. De bovenlaag is gemaakt van een oude, volgroeide iep. De prachtige tekening van het hout komt extra tot z’n recht na een goede oliebeurt. De zijpanelen en deurtjes zijn gemaakt van plaatmateriaal met een geharde coating in het grijsgroen dat de klant heeft gekozen.

 

 


 

 

kasten op maat door meubelmaker rozenhout uit Utreecht. Ook voor restyling van keuken en kastfrontjes.

Kastfrontjes

Deze frontjes zijn bedoeld als restyling van de saaie, witte kastdeurtjes van een keuken. De compositie van de verschillende kleuren en diktes van de latjes geeft het een fraaie en speelse uitstraling.