Bedden op maat - Rozenhout meubels op maat (Utrecht)
meubels, op, maat, utrecht, meubelmaker, design, bed, tafel, kast
50902
page-template,page-template-blog-standard-whole-post,page-template-blog-standard-whole-post-php,page,page-id-50902,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland child-child-ver-1.0.0,borderland-ver-1.9,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_inside_paspartu,grid_800,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Op deze pagina laten we u graag voorbeelden van onze bedden op maat zien. Voor onze klanten maakten we onder meer bedden van iep, notenhout, eiken, esdoorn, robinia en plataan. We werken vooral met unieke, massief houten plankdelen (stamhout).

Rozenhout werkt hoofdzakelijk met massief hout dat afkomstig is uit gecontroleerde bosbouw in Europa. De bedden worden gemaakt op basis van een goedgekeurde 3D tekening.

Wilt u een notenhouten of bijvoorbeeld iepenhouten bed op maat wilt laten maken, stuur dan een Email naar info@rozenhout.nl of bel met Ronald (Utrecht) op 06 – 24 24 01 26.

 


 

 

 

Bed Kubus

Dit massief houten bed is op maat gemaakt voor de klant die in een kubuswoning in Rotterdam woont. Naast dit bed verzorgden ij ook onder meer kasten op maat in deze bijzondere woning. 

Heeft u interesse in een bed op maat, stuur dan een Email naar info@rozenhout.nl of bel met Ronald (Utrecht) op 06 – 242 40 126.


 

 

iepenhouten bed op maat gemaakt door meubelmaker rozenhout uit utrecht

Zwevende iep

Dit designbed is op maat gemaakt van superieure kwaliteit iepenhout. Het bed is zwevend gemaakt. Het bed heeft prachtige afgeronde hoeken.

Heeft u interesse in een bed op maat van Hollandse Iep, stuur dan een Email naar info@rozenhout.nl of bel met Ronald (Utrecht) op 06 – 242 40 126.

 

 

 


 

 

bed op maat laten maken door meubelmaker in utrecht

Zwevende noot

Dit designbed is op maat gemaakt van superieure kwaliteit notenhout. Het bed is zwevend gemaakt en heeft een massief notenhouten achterbord, compleet met witleren hoofdbord. De nachtkastjes zijn geintegreerd in de zijden en zijn ook van massief hout. Vooral het achterbord van drie meter breed was, gezien de beperkte beschikbaarheid van lange plankdelen, een uitdaging. Het afgebeelde bed meet 210 bij 180 cm.

 

De kleur van noten
Notenhout staat bekend om zijn diepe, donkere gloed, maar het meeste noten is een mengeling van lichte en donkere tinten. Het maken van een volledig donker meubelstuk vergt een zorgvuldige selectie van plankdelen. Helaas brengt de grotere hoeveelheid afval hogere kosten met zich mee. Hout blijft hoe dan ook een natuurproduct, dus houd altijd rekening met lichtere plekken.

 

Heeft u interesse in een (notenhouten) bed op maat, stuur dan een Email naar info@rozenhout.nl of bel met Ronald (Utrecht) op 06 – 242 40 126. De fotografie op deze pagina is verzorgd door Studio Soest.